Categories
hiburan

[VIDEO] “Saya Tak Kisah Nak Kec4m Atau Kutvk, Tapi…” – Anak Pelvk Lelaki ‘Mat Salih’ Di TikT0k, Ini Respons Sharifah Zarina Apabila…

Baru-baru ini personaliti media sosial yang juga anak kepada penyanyi, Sharifah Zarina, Athalia Deena Baswani mencvri perhatian warganet apabila aksinya memeluk seorang lelaki ‘mat salih’ tular selepas dia memuat naik video berkenaan menerusi akaun Instagram dan TikTok miliknya.

Menerusi video yang dikongsikan, Athalia berjalan sambil memintal-mintal rambutnya sebelum berpelukan dengan seorang remaja lelaki yang juga merupakan personaliti media sosial yang berasal dari England, Elliot James Reay.

Bagaimanapun, perkongsian Athalia itu menimbulkan rasa kurang senang dalam kalangan warganet apabila ada yang tampil mempertikaikan tindakan itu.


Malah, tidak kurang juga ada yang mempersoalkan bagaimankah reaksi ibunya selepas melihat video berkenaan.

 

 

Tidak berdiam diri dengan isu terbabit, Sharifah Zarina tampil memberikan respons menerusi video berdurasi 20 saat yang dimuat naik di akaun TikTok miliknya selepas ada netizen yang telah tersalah ‘tag’ pelakon Sharifah Sakinah.

“Saya tak kisah kalau ada yang nak bagitahu saya nak kec4m anak saya ke, nak kutvk anak saya ke? Saya tak kisah.

“Tapi tolonglah… Tag saya ye, jangan tag artis lain. Itu Sharifah lain… ini Sharifah lain. Please… check dulu sebelum tag okay?” katanya.

sumber:xtra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *