Categories
hiburan

[VIDEO] Fizz Fairuz Dir4suk Tul4r, Ramai Tertanya-Tanya Betul Atau Lakonan?

Fizz Fairuz adalah salah seorang pelakon popular dan berbakat besar. Bukan hanya bergelar pelakon filem, dia juga antara yang sering muncul dalam drama TV dalam pelbagai karakter.

Berilah apa juga watak padanya, pasti dapat dibawakan dengan baik sekali. Malah baru-baru ini satu video dengan paparan pelakon lelaki tersebut telah menjadi perhatian ramai. Manakan tidak, dalam rakaman itu kelihatan Fizz Fairuz dir4suk ‘sesuatu’ membuatkan ramai terkejvt.

Di awal rakaman kelihatan Fizz Fairuz sedang duduk di sudut ruang berhampiran tangga sambil memerhati taj4m. Datang seorang lelaki nampak macam ustaz cuba ‘berinteraksi’ dan pelakon ini mula menj3rit seolah sedang kes4kitan.

Berikut adalah perkongsian video Fizz Fairuz dir4suk tul4r dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun muslimsejati74:

VIDEO:

Melihatkan video Fizz Fairuz dir4suk ini nampak macam situasi sebenar yang berlaku. Namun tidak dapat dipastikan kesahihannya. Ini kerana di ruangan komen, ramai yang bertanyakan adakah Fizz Fairuz kena r4suk betul-betul?

Pemilik video ini hanya menjawab dengan minta orang ramai untuk menantikan telefilem yang dibintangi Fizz Fairuz berjudul Sahabat Pendosa yang ditayangkan di Awesome TV hari ini.

Mungkin ini hanyalah lakonan, tapi nampak memang macam kej4dian sebenar. Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen:

“Lakonan ke memang betul2 kena rasuk..”

“Betul2 kena rasuk ke berlakon jadi confius nie”

“Betul ke? Ke shooting?”

“Betul2 ke berlakon ni confius”

Sementara itu, ikuti kisah menarik lain yang telah kami sediakan untuk hiburan hari anda seperti berikut:

sumber:HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *